Computational Chemistry Day 2023

27. 04. 2023.

Međunarodna znanstvena konferencija Computational Chemistry Day 2023 održat će se 16. rujna 2023. godine na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Dana 15. rujna održat će se pretkonferencijski dan predviđen za radionice.
 
Konferencija Computational Chemistry Day 2023 mjesto je susreta, povezivanja i razmjene informacija istraživača koji razvijaju i primjenjuju metode računalne kemije koristeći HPC (engl. High-Performance Computing) i / ili HTC (engl. High-Throughput Computing).

Za sudjelovanje na konferenciji Computational Chemistry Day 2023 potrebno se prijaviti putem obrasca za registraciju sudionika. Radni jezik konferencije je engleski, a znanstveni rezultati mogu se prezentirati kroz predavanja i postere. Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje. 

Organizatori konferencije Computational Chemistry Day 2023 su Institut Ruđer Bošković, Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu uz potporu Hrvatskog kemijskog društva i Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu (Srce)