Najava: Konferencija AI2Future

30. 09. 2022.

AI2Future konferencija, u organizaciji CroAI udruge, godišnja je konferencija o primjeni umjetne inteligencije (AI) te okuplja stručnjake koji rade u području AI-ja.
Konferencija će se održati 13. i 14. listopada 2022. godine u Zagrebu, a predstavlja idealnu priliku za susret startupa, tvrtki, entuzijasta, pokretača i drugih dionika s područja umjetne inteligencije te je idealan prostor za razvoj novih ideja i projekata u AI području. U opširnom popisu izlagača nalazi se i predstavnik Hrvatskog centra kompetencija za HPC, Jurica Špoljar iz Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, koji će prvog dana konferencije publici predstaviti računarstvo visokih performansi (HPC), njegove koristi i namjene i resurse koji su na raspolaganju.

Sadržaj programa će predstaviti veliki broj primjera za realizaciju uspješnih AI projekata na razini tvrtki, zajednice, pojedinaca i države.
Dva noviteta ovogodišnje konferencije su istraživački track, gdje će se predstaviti istraživački radovi s vodećih hrvatskim fakulteta te sajam AI demo-rješenja na kojem će se sudionicima predstaviti najzanimljiviji projekti inovativnih AI startupa i kompanija.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama.